Onze specialisaties

Iduet is al sinds 1996 gespecialiseerd in ICT, HRM, Finance en Sales/ E-commerce. Onze jarenlange ervaring in dit vak en onze kennis van de specifieke markten, zorgen ervoor dat we snel aan de wensen kunnen voldoen van zowel organisaties als kandidaten.

  • ICT’ers op alle niveau’s

De inrichting van ICT verschilt per organisatie. Wij staan continu in contact met de beste ICT’ers, op alle niveaus. Van operationele functies tot managementposities en compliance trajecten. Cloud solutions, apps en big data zijn van alle dag. Wij werken met specialisten op het gebied van architectuur, beheer, security, storage, maar oook met ontwerpers, ontwikkelaars en informatie managers, data-analysten, scrummasters en talent op het gebied van solutionmanagement.

  • Management

Projecten worden eerder succesvol wanneer zij geleid worden door professionals met de juiste ervaring, passie en doorzettingsvermogen. Bij Iduet kennen wij de beste Project-, Lijn- en IT managers uit onder meer de financiele sector, de zorgsector, retail, ict & consultancy en de telecom.

  • HRM, zowel vast als interim

Gemotiveerd personeel is de basis om een organisatie in beweging te houden. Tijdelijke inzet van de juiste HR-specialist biedt op deze momenten uitkomst. Voor interim functies werken we met een breed aanbod van specialisten. Van operationele functies tot managementposities en compliancetrajecten. Naast HR-advies kunnen we je in ontact brengen met professionals in Compensation & Benefits, Directie & Management, Ondersteuning Recruitment & RPO en Opleiding & Assessment.

  • Sales en E-commerce

Met de opkomst van e-commerce is het salesapparaat van bedrijven veranderd. Hoe omarmt een salesteam de mogelijkheden van digital commerce en hoe kun je de onderlinge samenwerking stimuleren? Via de inzet en expertise van de juiste specialisten zoals online marketing professionals, social media marketeers, marketing & e-commercemanagers en slaes consultants die wij in ons netwerk hebben.

Meer weten over een van onze specialisaties?

Neem contact op kom vrijblijvend een kop koffie drinken.