Onze specialisaties

Iduet is al sinds 1996 gespecialiseerd in ICT en HRM. Onze jarenlange ervaring in dit vak en onze kennis van de specifieke markten, zorgen ervoor dat we snel aan de wensen kunnen voldoen van zowel organisaties als kandidaten.

  • ICT’ers op alle niveau’s

De inrichting van ICT verschilt per organisatie. Wij staan continu in contact met de beste ICT’ers, op alle niveaus. Van operationele functies tot managementposities en compliance trajecten. Cloud solutions, apps en big data zijn van alle dag. Wij werken met specialisten op het gebied van architectuur, beheer, security, storage, maar oook met ontwerpers, ontwikkelaars en informatie managers, data-analysten, scrummasters en talent op het gebied van solutionmanagement.

Projecten worden eerder succesvol wanneer zij geleid worden door professionals met de juiste ervaring, passie en doorzettingsvermogen. Bij Iduet kennen wij de beste Project-, Lijn- en IT managers uit onder meer de financiele sector, de zorgsector, retail, ict & consultancy en de telecom.

  • HRM, vast of interim

Gemotiveerd personeel is de basis om een organisatie in beweging te houden. Tijdelijke inzet van de juiste HR-specialist biedt op deze momenten uitkomst. Voor interim functies werken we met een breed aanbod van specialisten. Van operationele functies tot managementposities en compliancetrajecten. Naast HR-advies kunnen we je in ontact brengen met professionals in Compensation & Benefits, Directie & Management, Ondersteuning Recruitment & RPO en Opleiding & Assessment.

  • RPO en Interim Recruitment

Het werven van talenten vereist kennis en ervaring. Het is namelijk belangrijk om te weten waar u precies op zoekt naar bent en waar u deze desbetreffende persoon vindt. Als u het recruitment proces zelf niet uit wilt voeren omdat u simpelweg de capaciteit er niet voor hebt, is outsourcing een optie. Als u tijdelijke ondersteuning zoekt om pieken op te vangen of extra capaciteit in te zetten dan is interim recruitment de juiste oplossing. Wij kunnen u in contact brengen met zowel sourcers, talent acquisition partners en recruitment managers.

Meer weten over een van onze specialisaties?

Neem contact op kom vrijblijvend een kop koffie drinken.