By making the best combination, we are better together

Voor kandidaten

Wij helpen ambities waarmaken, bieden kansen, stimuleren groei en ontwikkeling. We kijken verder dan alleen naar je ervaring en kennis. We kijken naar jou als professional en als persoon. Wat is je drijfveer, wat maakt jou gelukkig? Een hoger niveau, andere branche, flexibelere tijden.

We bieden opdrachten op interimbasis, projectbasis en vaste banen bij toonaangevende nationale en internationale spelers. We helpen je aan een nieuwe functie waarin jij je kunt ontwikkelen bij de opdrachtgever die bij je past.

Neem die stap

Bekijk onze vacatures, neem contact op of schrijf je direct in.

Referentie

Danny Willemse: Online marketing & Customer successmanager bij Briggs + Walker
'Ik ben door Iduet benaderd voor een functie waarop ik zelf in eerste instantie niet zou solliciteren. De aanknopingspunten die zij zagen intrigeerden mij en het sollicitatieproces verliep soepel. De functie bevalt uitstekend. Ik krijg de mogelijkheid me op een ander vlak verder te ontwikkelen en ook mijn expertise en ervaring in mijn oude vakgebied kan ik inmiddels voor het bedrijf inzetten. Ik kan dus wel zeggen dat de persoonlijke aanpak en verrassende insteek van Iduet uitermate goed voor mij heeft uitgepakt.’

Inschrijven

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je deze zetten via het Iduetnetwerk van toonaangevende nationale en internationale organisaties? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.