Interim

“Bij een interimoplossing is snelheid geboden maar gaat het vooral om de juiste professional. Onze consultants zullen tijdens de inventarisatie dieper in gaan op de behoefte zodat er een duidelijk vertrekpunt is. Deze input is voor ons de basis voor een zorgvuldige selectie van de juiste professional zowel qua persoon als qua ervaring.”

Alex Damen, Specialist Interim bij Iduet

Tijdelijk extra expertise

Iduet werkt binnen haar vakgebieden met vaste medewerkers en freelance professionals. Onze consultants onderhouden een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en interimprofessionals.

ICT
Bij de realisatie van een groot project of de implementatie van een nieuw systeem zijn adequate ICT oplossingen van essentieel belang. Een organisatie wil altijd op de ICT infrastructuur kunnen vertrouwen. De flexibele inzet van een ICT Professional biedt hierbij uitkomst.

HRM
Bij de aanpak van vraagstukken gericht op groei of flexibiliteit zijn altijd medewerkers gemoeid. Daarom kan er geen enkel risico worden genomen. Gemotiveerd personeel is immers de basis om elke onderneming in beweging te houden. Tijdelijke inzet van de juiste HR-Specialist biedt op deze momenten uitkomst.

Finance
De verantwoordelijkheid van financiële afdelingen neemt toe. Processen worden effectiever en transparanter ingericht terwijl dagelijkse zaken doorlopen. Een fusie of reorganisatie kan een belasting veroorzaken, die tijdelijk vraagt om extra financiële expertise. De Finance Professionals van Iduet kunnen ingezet worden voor alle operationele, analytische en control posities op HBO- en academisch niveau.

E-Commerce
Hoe ziet uw ideale E-Commerce organisatie eruit? Welke functies vult u intern in en welke expertise huurt u in? De complexiteit en ook de trends in de markt dwingen organisaties steeds de juiste keuze te maken tussen een goede balans van vaste en tijdelijke expertise op het gebied van Contentmanagement en Online Marketing. Onze specialisten komen graag een keer met u praten.

Instroomfasen

Iduet interim kent de volgende instroomfasen voor professionals

Fase I Young Professional
De young professional met ambitie en maximaal 3 jaar werkervaring. Via Iduet krijgen deze kundige kandidaten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en hun grenzen te verleggen. Iduet zorgt voor persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma. Deze medewerkers worden ingezet op diverse projecten. De young professionals zijn goed opgeleid, communicatief sterk, ambitieus en breed inzetbaar. Kernwoorden zijn gedrevenheid, kennis en flexibiliteit.

Fase II Mid-career Professional
De gedreven professional die op basis van uitgebreide kennis een project kan dragen. Ondernemende kandidaten die via de veelzijdigheid van interim de volgende stap binnen hun carrière willen maken om
hun kennis nog verder te vergroten. De mid-career professional heeft specifieke kennis en is daardoor op hoog niveau inzetbaar. Kernwoorden zijn specialist, gedrevenheid en probleemoplossend.

Fase III Senior Professional
De ervaren professional die via Iduet projectmatig of op freelance basis wordt bemiddeld. Professionals die specialist zijn in uw vraagstuk en structuur kunnen brengen in een organisatie, afdeling of team. Een interim-professional die voor u de leidinggevende manager kan zijn en die projecten van hoog niveau draagt.