HRM

“Door jarenlange ervaring met klanten en kandidaten uit het HR-werkveld, zijn wij uitgegroeid tot specialisten in het aantrekken en inzetten van HR-Professionals. Iduet bemiddelt in alle human resource functies, in het bijzonder de allround adviesrol; van HR Officer tot HR Manager, van HR Business Partner tot HR Directeur. Maar ook in HR deelgebieden zoals recruitment, C&B, opleidingen-, salaris- en personeelsadministratie, arbeidsrecht en arbo. Onze consultants weten precies waar een goede HR-Professional aan moet voldoen.”

Robert Balk, Managing Partner en HR-specialist

Zowel vast als interim

Iduet bemiddelt HRM personeel voor vaste- en interimfuncties. Bij de aanpak van vraagstukken gericht op groei of flexibiliteit, zijn altijd medewerkers gemoeid. U wilt daarom geen enkel risico nemen. Gemotiveerd personeel is immers de basis om uw onderneming in beweging te houden. Tijdelijke inzet van de juiste HR-specialist biedt op deze momenten uitkomst. Voor interim functies beschikt Iduet over een breed aanbod van specialisten. Van operationele functies tot managementposities en compliancetrajecten; onze specialisten kunnen opdrachtgevers zodoende tijdelijk assisteren bij soms lastige trajecten.

Iduet biedt u, naast advies, professionals in de volgende specialisaties:

Compensation & Benefits
Het belonen van medewerkers bevindt zich op het snijvlak van kost en waardering. Onze C&B-kandidaten kunnen inzicht geven in de marktverloning, uw loonstructuur en het wettelijk kader.

Directie & Management
Ondersteuning bij de invulling van de zwaardere HR-posities, bijvoorbeeld de gehele Werving & Selectieprocedure voor u uit handen nemen.

Ondersteuning
Ook in ondersteunende HR-functies bent u bij ons aan het juiste adres, denk aan HR-Assistentfuncties en HR-Administratief medewerkers met ervaren of HBO-starters.

Recruitment & RPO
Met RPO (Recruitment Process Outsourcing) neemt Iduet een gedeelte of uw gehele recruitmentproces over, wanneer er geen eigen vakspecialist (recruiter) in dienst is. Dit levert u direct kostenbesparing op doordat uw vaste recruitmentkosten, variabel worden. Nog niet bekend met RPO? Kijk op searchdesk.nl

Opleiding & Assessment
Iduet heeft ook kandidaten in haar bestand die gespecialiseerd zijn in management development, training en opleiding. Zij leveren bijvoorbeeld een bijdrage aan de ontwikkeling (visie en strategie), uitvoering, implementatie en evaluatie van het MD beleid binnen organisaties.