E-Commerce

“E-Commerce is de digitale sales- en marketingschil van een moderne bedrijfsvoering. De complexiteit en ook de trends in de markt dwingen organisaties steeds de juiste keuze te maken bij het binnenhalen van de juiste specialisten. ”

Alex Damen, Managing Partner specialist E-Commerce

E-Commerce, de digitale sales en marketing-schil van een moderne bedrijfsvoering. De complexiteit en ook de trends in de markt dwingen organisaties steeds de juiste keuze te maken in het binnenhalen van de juiste specialisten. Wij als Iduet ondersteunen organisaties met het bemiddelen van professionals op het gebied van Contentmanagement en Online Marketing. Hieronder een opsomming van de functiegebieden waar wij mee werken.

Online marketing professionals

Voor onze vooraanstaande opdrachtgevers is online marketing een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie. Internetmarketing kenmerkt zich door een mix van de disciplines ICT, marketing en verkoop. Een zeer klantgerichte discipline, waar u zeker rekening mee moet houden bij de samenwerking met uw online marketeers. U mag wat van hen verwachten.

Technische know-how en toch klantgericht handelen

Onze mensen onderscheiden zich door hun combinatie van kennis en kunde in het gebruik van technische oplossingen én markt- c.q. klantgericht handelen. Hun relationeel gedrag is hierbij zeer bepalend omdat zij veelal in overlegstructuren deelnemen met uw management en collega’s van ICT en marketing. Minstens zo belangrijk is het creatieve aspect van dit vakgebied dat ertoe leidt dat de creatieve professionals zich constant ontwikkelen en actueel, of zelfs vernieuwend, willen zijn. Voor u is dit van grote toegevoegde waarde in dit alsmaar veranderende speelveld.

Marketing en klantenbinding

Verschillende technologieën en functionaliteiten worden ingezet om huidige en nieuwe klanten aan u te binden en hen te bedienen. In veel gevallen liggen offline- en online analyses aan de basis van de stappen naar de marktbenadering, conversie en vervolgens klantloyaliteit. Voor al deze fasen kennen wij specialisten op het gebied van:

Contentmanagement – Online marketing – Webanalytics – Zoekmachine marketing (SEO / SEA) -Sociale media Marketeers