Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

Finance

“Financiële specialisten hebben een spilfunctie in elke organisatie. Juistheid en volledigheid van financiële cijfers zijn van doorslaggevend belang voor de strategie van een organisatie. Steeds vaker is inzicht in de cijfers, welke op elk moment (digitaal) beschikbaar moeten zijn, een voorwaarde. De zorg hiervoor ligt bij de specialisten, dat maakt deze financiële experts dan ook zo belangrijk.”

Robert Balk, Managing Partner en Finance-specialist

Financieel specialisten op elk niveau

Iduet bemiddelt al vanaf 1996 sterke financiële specialisten in vaste functies en op tijdelijke basis voor toonaangevende organisaties. Van Administrateur tot Finance Manager; iedere specialist heeft zijn plek in de financiële schakel. Iduet onderkent dit, heeft verstand van financieel beheer en helpt daar waar nodig. Wij hebben een neus voor kwaliteit en talent. Kortom, voor alle operationele, analytische en control posities vanaf HBO- en academisch niveau binnen de financiële huishouding van onze opdrachtgevers kunnen wij de juiste kandidaat uit ons netwerk halen!

Kandidaten die passen bij uw organisatie

Een greep uit het brede scala aan functies waar Iduet met regelmaat succesvol voor bemiddelt:

Finance Manager- Assistant Controller – Business Controller – Financial Controller – Project administrateur – Business Analist

Elke arbeidsvraag vanuit een organisatie op het financiële vlak kan Iduet invullen. Hebt u een tijdelijke oplossing nodig of wilt u een permanente invulling voor een belangrijke positie dan hebben wij daar de financiële expert voor.

Maak direct een afspraak
×